Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Маша та Ведмідь (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Маша и Медведь
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Олег Кузовков
Тривалість:
1 серія: ~ 7 хв. (цілком серій: 51/53)
Переклад:
Очікується
Скарга

Сьогодні існує багато різноманітних мультфільмів, але не всі вони підходять для дитячого перегляду, оскільки містять багато сцен жорстокості та шкідливих звичок. Однак все ще існують якісні товари, які не тільки навчають дітей різним достоїнствам, але й допомагають розвинути такі якості, як рухливість і допитливість. Ви володієте чудовим комедійним мультсеріалом російського виробництва «Маша і Ведмідь». Сюжет простий, але дуже смішний і зворушливий, а головне сподобається представникам будь-якого віку. Цей мультфільм розповідає про захоплюючі пригоди непосидючої дівчинки Маші та її друга Ведмедя, який завжди дражнить витівками та запитаннями. Колись ведмідь був відомим цирковим артистом, про що свідчать численні трофеї та медалі в його будинку. Але цей час минув, і тепер він оселився в мальовничому лісі і насолоджується спокійним і дисциплінованим життям. І все б нічого, якби одного разу до нього не прийшла маленька Маша. На перший погляд, вона дуже мила і доброзичлива дитина, але насправді Маша важко ходить. Тому що кожного разу, коли вона потрапляє в кумедну та дивну ситуацію, вона завдає Маусу жахливого головного болю... ©Kino4ua Маша та Ведмідь (1 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?