Kino4ua.com
480p
R

Легенда про Червоного Дракона

Рік:
Ор. назва:
Hung Hei Kwun: Siu Lam ng zou / Legend of the Red Dragon
Країна:
Гонконг
Режисер:
Вон Цзин, Корі Юень
Тривалість:
01:21:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Жорстокий правитель знищує ціле поселення. Жителі були вирізані, особливо дружина знатного воїна Кууна. Цей герой зумів врятувати свого сина від смерті. Тепер батько з сином, керовані бажанням помсти, вирушають у подорож.
Куун стає охоронцем багатої людини. Воїн і підростаючий син, який успадкував бойові навички та хоробрість свого батька, він стає героєм у різноманітних пригодах і бере участь у захоплюючих дуелях проти земних ворогів. Потім герої прибувають до Міста-привидів і по дорозі зустрічають Королеву бойових мистецтв. Їй вдалося завоювати серце Квона. Команда виросла, але завдання ускладнилися. У нас п’ятеро чудових молодих людей. На їхніх тілах є татуювання з картами розташування скарбів. Щоб розгадати таємницю прихованого скарбу, п'ятірку переслідуватимуть збройні сили... Мистецтво кунг-фу сяє протягом усієї дії! ©Kino4ua Легенда про Червоного Дракона 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?