Kino4ua.com
HD 720p
R

Померти заради / За що варто померти

Рік:
Ор. назва:
To Die For
Країна:
США, Велика Британія, Канада
Режисер:
Гас Ван Сент
Тривалість:
01:46:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіт
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Цей фільм заснований на реальних подіях в Нью-Гемпширі. Фільм знімався в Торонто, хоча всі події у фільмі відбуваються саме в цьому місті. Головна героїня Сьюзан, приголомшливо красива жінка, яка мріє в майбутньому стати успішною телеведучою, починає свій творчий шлях в ролі провісниці погоди на телеекрані. Мріючи про легке сімейне життя, Ларрі рідко бачить дружину вдома. Він намагається різними способами перешкодити Сьюзен піднятися по сходах, вважаючи, що це єдиний спосіб повернути дружину в сім'ю. Найцікавіше починається, коли Сьюзен дізнається причину своєї невдачі. Вирішивши усунути єдину перешкоду на своєму шляху, жінка виношує план вигнання коханого. Завдяки чудовій акторській грі та роботі сценариста фільм мав величезний успіх. Фільм орієнтований на різноманітну аудиторію, тому може задовольнити смаки більшості кіноманів. ©Kino4ua Померти заради / За що варто померти 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?