Kino4ua.com
PG

Ніч у музеї 2

Рік:
Ор. назва:
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
Країна:
США, Канада
Режисер:
Шон Леві
Тривалість:
01:40:24
Переклад:
Українська мова Невафільм Україна | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Ларрі давно залишив своїх музейних друзів, тепер у нього свій бізнес. Але ось одного разу Ларрі знаходить час відвідати живих експонатів чарівного музею і дізнається, що їх перевозять в інше місце, а сам музей реконструюють, щоб впровадити нові технологічні досягнення. Друзі Ларрі відправляються в Смітсонівський інститут історії, щоб зайняти своє місце в засіках архіву. Сумна звістка, але нічого не поробиш. Попрощавшись з усіма, Ларрі йде додому в засмучених почуттях, вважаючи, що побачив всіх своїх чарівних товаришів востаннє. Однак вже на наступний день йому дзвонить маленький ковбой і каже, що чарівна пластина зробила живими всі експонати величезного інституту, серед яких Аль Капоне, Наполеон, Іван Грозний і єгипетський фараон зі своїми охоронцями. Саме перераховані експонати є найнебезпечнішими, оскільки вони об'єдналися, щоб повернути собі свою колишню могутність і владу. Ларрі повинен відправитися в музей, щоб запобігти війні і врятувати світ від навали безсмертної армії, яку хоче закликати фараон за допомогою магічної пластини. У фільмі багато незвичайних поворотів сюжету. Глядач побачить запуск американського човника, величезного восьминога, багато маленьких Ейнштейнів, величезну статую Лінкольна і навіть самого Дарта Вейдера! До того ж Ларрі зустрінеться з чарівною Амелією Ерхарт, яка стане супутницею колишнього нічного сторожа в подорожах по величезному музею, повного небезпек. ©Kino4ua Ніч у музеї 2 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?