Kino4ua.com
PG-13

Ніч у музеї: Секрет гробниці

Рік:
Ор. назва:
Night at the Museum: Secret of the Tomb
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Шоун Леві
Тривалість:
01:39
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм «Ніч в музеї: Секрет гробниці» - третя частина історії про музейного сторожа і незвичайних друзів цього цікавого чоловіка.
Ларрі Дейлі як і звично працює в Музеї історії природи у Нью-Йорку. Коли починається його нічне чергування охоронця, стародавня пластина, яка перебуває в сховищі, магічним чином діє на всі експонати, і вони оживають. Ларі навчився контролювати історичних персонажів, тварин та інших представників виставкового світу, дозволяючи їм весело проводити час, не покидаючи будівлі й не турбуючи нічого не підозрюючих жителів міста.
Але одного разу поведінка експонатів стає дивним. Виявляється, магічна пластина пошкоджена і починає руйнуватися. Батько великого фараона Ахкменра може розкрити таємницю древнього артефакту і вплинути на ситуацію, але його забальзамована мумія знаходиться на іншому континенті - в Англії. Доводиться Ларрі постаратися, щоб його з товаришами відправили в Британський музей природознавства.
Тут їм належить вирішити свою проблему, познайомитися з новими ожившими героями й пережити пригоди, без яких ця компанія ніяк не може обійтися. ©Kino4ua Ніч у музеї: Секрет гробниці 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?