Kino4ua.com
480p
R

Підозрюваний / У полі зору / Особливо небезпечний (1 - 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Person of Interest
Країна:
США
Режисер:
Крис Фішер, Річард Дж. Льюіс, Фред Туа
Тривалість:
00:44:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Гарольд Фінч є мільярдером, вигадує для уряду Сполучених Штатів Америки систему для комп'ютера. Завдяки новій спеціально розробленої програмі можна буде аналізувати листування в соціальних мережах, телефонні розмови, відеоспостереження, банківську діяльність та іншу важливу інформацію. Але найголовнішою і єдиною задачею стає запобігання подій, схожі на ті, що відбулися у вересні 2001 року. Головний персонаж серіалу усвідомлює, що за допомогою його роботи вийде запобігти величезну кількість злочинів. Ось тільки передати чиновникам у нього не виходить, тому що на нього нападають невідомі люди. Оточуючі вважають, що він загинув, але насправді отримані травми призводять до часткової паралізації. Опинившись безпорадним, він бере до себе на роботу Джона Різа - колишнього спецагента ЦРУ, який значиться померлим. ©Kino4ua Підозрюваний / У полі зору / Особливо небезпечний (1 - 5 Сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?