Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Лускунчик та мишачий король

Рік:
Ор. назва:
Nussknacker und Mausekönig
Країна:
Німеччина
Режисер:
Френк Штойє
Тривалість:
00:58:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
На Різдво Фріц і Марі отримали подарунок від дорослого родича-красив уіграшку. Вони були в захваті, побачивши Лускунчика в красивій коробці. Все було добре, поки не настала ніч. Марі прокинулася від жахливого шуму у вітальні. Спочатку вона намагалася не звертати н анього уваги, але шум ставав дедалі гучнішим і настирливішим. Внизу вона побачила Мишачого короля зі своїми підданими на буксирі. Дівчинка була в небезпеці, але несподівано її захистив Лускунчик, який дивом повернувся до життя. Тепер разом вони повинні подолати всі труднощі і відправитися в казкову країну... ©Kino4ua Лускунчик та мишачий король 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?