Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Лускунчик і чотири королівства

Рік:
Ор. назва:
The Nutcracker and the Four Realms
Країна:
США
Режисер:
Лассе Халльстрем, Джо Джонстон
Тривалість:
01:39:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету фентезі фільму «Лускунчик і чотири королівства» — неймовірні пригоди юної дівчинки Клари у чарівному світі чотирьох королівств, які їй доведеться врятувати від підступних загарбників. Напередодні Різдва сімейство Штальбаум не радіє святу, тому що це перше свято без матері. Але тато дарує дітям подарунки, які мама підготувала заздалегідь. Будучи геніальною винахідницею вона створила чимало дивовижних дрібниць. Відкривши незвичайний подарунок Клара виявляється у світі чотирьох королівств — Снігів, Квітів, Солодощів та Розваг, де на неї чекають найзабутніші пригоди. Колись її мати Марі була королевою цього світу, але тепер влада має намір захопити підступна Матінка Імбир із цілою армією Мишиного Короля. Так доля чотирьох королівств перебуває у руках Клари. ©Kino4ua Лускунчик і чотири королівства 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?