Kino4ua.com

Рідня

Рік:
Ор. назва:
Kin
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Бейкер, Джош Бейкер
Тривалість:
01:44:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Коли Кін випадково знайшов таємниче зброю, він втягнув себе в страхітливий вир подій. Технології були розроблені інопланетним розумом, а про їх могутність і потужність можна тільки здогадуватися. Самі того не підозрюючи, два брата школяра стали метою номер один на Землі. Дізнавшись, в чиїх руках знаходиться технологія, прибульці відкрили полювання. Разом з ними за хлопцями по п'ятах йдуть урядові агенти і мафіозі.

Але все це ніщо в порівнянні з місією, яку доведеться виконати хлопчакам. Вони не вибирали завдання, доля вибрала їх. Тільки від дій підлітків залежить майбутнє людства. Фантастичний бойовик перенесе нас у паралельну реальність, де нікого не хвилює вік або колір шкіри. Головне вміти постояти за себе, дати відсіч кривдникові і боротися за своє. На словах батько навчив їх цих істин і тепер пора їх застосувати в реальному житті ... ©Kino4ua Рідня 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?