Kino4ua.com
R

В'язні країни привидів

Рік:
Ор. назва:
Prisoners of the Ghostland
Країна:
США
Режисер:
Сіон Соно
Тривалість:
01:43:02
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
В'язні країни привидів – фантастичний бойовик, дія якого відбувається у майбутньому. У центрі сюжету знаходиться Герой, якого так всі і називають. Він самотня людина, якій потрібно виконати складне і відповідальне завдання – врятувати одну дівчину. Річ у тім, що у Губернатора є онучка, яка деякий час назад зникла. Ніхто не може її зайти, але головний герой повинен це зробити. І від успіху виконання цієї роботи буде залежати не лише доля дівчини, а ще й життя самого чоловіка. А щоб він у якийсь момент не спробував «зіскочити», на нього ще й спеціальний «костюм» із вибухівкою вдягають. Герой розуміє, що справа чекає дуже серйозна і небезпечна, і виконати роботу буде нелегко. Але він не знає, що тут все значно серйозніше, аніж думається, оскільки доля всього людства також у його руках. Чи зможе чоловік впоратись з такою місією? ©Kino4ua В'язні країни привидів 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Yurii Chornyi
    Yurii Chornyi
    14 лютого 2022 02:47
    + 0 -
    Оце фільм реально відстій!