Kino4ua.com
HD 720p
G

Жар-птиця

Рік:
Ор. назва:
Ptak ohnivak
Країна:
Чехія, Німеччина
Режисер:
Вацлав Ворлічек
Тривалість:
01:31:18
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Культура
Життя короля Йоргена залежить від співу чарівної жар-птиці. Але злий чаклун викрадає жар-птицю і намагається змусити королівську доньку Олену вийти за нього заміж. Але злий чаклун викрадає жар-птицю і замикає Олену в замку, щоб одружити царську дочку Олену на собі. Врятувати Олену і повернути чарівну жар-птицю королю - ось завдання, яке стоїть на порядку денному в цій казці. Тому що більшості людей потрібна проста, ніжна казка, а не бойовик чи трилер, який завжди закінчується добре і призводить до перемоги добра. ©Kino4ua Жар-птиця 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?