Kino4ua.com
480p
G

Про принцесу Ясочку

Рік:
Ор. назва:
O princezne Jasnence a létajícím sevci
Країна:
Чехословаччина
Режисер:
Зденєк Трошка
Тривалість:
01:26:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Enter Film
Дві відьми - мати і дочка - вбили півника, який зазвичай віщує світанок.

У результаті Сонце не сходить. Добра Відьма Сонця шукає справедливості в короля.

Він править на її користь і накликає на себе гнів Злої Відьми.

Вона вимовляє заклинання, яке пророкує, що прекрасна дочка короля, принцеса Ясненка, вийде заміж за шевця.

Розлючений тим, що тепер він не зможе видати її заміж за людину королівського чи шляхетського походження, її батько, король, ув'язнює її у башті замку, щоб вона ні з ким не зустрілася без його відома.

Однак, щоб змусити своє заклинання спрацювати, Зла Відьма викликає Злого Духа, який обманом примушує шевця Джиру спроєктувати й зробити пару шкіряних крил, які дають йому змогу літати.

Швець носить крила і літає над полями та лісами, врешті приземлившись на вежі замку, де він зустрічає ув'язнену принцесу Ясненку.

Ці двоє одразу ж закохуються одне в одного, а Йіра і Ясненка згодом збігають, на жах співробітників замку, які вважають, що Йіра - це Люцифер. ©Kino4ua Про принцесу Ясочку 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?