Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

У тилу ворога

Рік:
Ор. назва:
Behind Enemy Lines
Країна:
США
Режисер:
Джон Мур
Тривалість:
01:45:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Відтворення реальних подій грудня 1995 року. Добігає кінця місія американського миротворчого авіаносця в Адріатичному морі. Молодий штурман військово-морської авіації Кріс Беннет, розчарований військовою службою. Він хоче піти і подає адміралу Леслі Рейгарту рапорт про відставку, пояснюючи очікуванням від військової служби чогось більшого, ніж прості польоти з фотографуванням місцевості. Наставник Кріса в гніві відправляє його екіпаж на Різдво в розвідувальний політ на винищувачі. Під час звичайного завдання, яке нічого не віщує, льотчик помічає підозрілу активність. Він, не ставлячи керівництво до відома, змінює курс, щоб зробити фото, над забороненою для польотів територією. На землі його помічають і збивають літак ракетами. Напарник Беннета гине, а він сам опиняється в тилу ворога і жахається, бачачи могильник із трупами мирних жителів. По його сліду пускають снайпера-мисливця. Тим часом адмірал, ставлячи під загрозу свою кар'єру, намагається врятувати молодого офіцера. Він точно знає, що Кріс повернеться на місце приземлення, і організовує рятувальну операцію. Беннету належить вступити в сутичку з агентом ворожих спецслужб і зберегти цінні відомості про військові злочини. ©Kino4ua У тилу ворога 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?