Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Людина, якої не було

Рік:
Ор. назва:
The Man Who Wasn't There
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Джоел Коен, Ітен Коен
Тривалість:
01:56:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Події фільму відбуваються в Санта-Розі, штат Каліфорнія, у 1949 році. Ед Крейн - надзвичайно тихий і замкнутий чоловік середнього віку, який працює в перукарні свого зятя. Щодня він монотонно стриже своїх клієнтів, думає про їхнє волосся і ніколи не задоволений своїм життям. Його дружина Доріс, яка п'є, працює бухгалтером у крамниці Великого Дейва і має роман з чоловіком. Сенс тьмяного і нудного життя Еда розкривається з візитом незнайомця, який пропонує Еду вигідну бізнес-можливість. Незнайомець пропонує Еду $10 000, щоб той інвестував у нову хімчистку, яка принесе йому статок. Ед готовий зробити все, що завгодно, заради свого нового бізнесу, а точніше, заради сенсу свого життя. Щоб отримати гроші, Ед анонімно шантажує Великого Дейва і починає вимагати у нього гроші. Але без відома Еда герой "Людини, якої там не було" припускається першої великої помилки, що призводить до жахливого покарання. ©Kino4ua Людина, якої не було 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?