Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Таємне вторгнення (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Secret Invasion
Країна:
США
Режисер:
Томас Безуча, Алі Селім
Тривалість:
1 серія: ~52:44 (цілком серій: 2/6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Нік Ф'юрі, директор організації Щ.И.Т., і Талос об'єднують свої зусилля, щоб зупинити Скруллів, які проникли до вищих ешелонів влади і підпорядкували собі багато великих корпорацій.

Скрулли, відомі своєю здатністю приймати вигляд інших істот, використовують цю здатність, щоб замаскуватися і проникнути на найвищі рівні влади. Вони починають контролювати великі корпорації і використовувати їхні ресурси для своїх зловісних цілей.

Нік Ф'юрі і Талос розуміють, що Скрулли становлять серйозну загрозу для світу і вирішують діяти. Вони об'єднують свої сили і починають боротьбу проти Скруллів, використовуючи всі свої знання і ресурси.

Під час своєї боротьби вони стикаються з безліччю перешкод і небезпек, але вони не здаються. Вони розуміють, що тільки об'єднавши свої зусилля, вони зможуть перемогти Скруллів і врятувати світ від їхніх зловісних планів. ©Kino4ua Таємне вторгнення (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?