Kino4ua.com
HD 720p
G

Король повітря. Повернення

Рік:
Ор. назва:
Air Bud: Spikes Back
Країна:
Канада
Режисер:
Майк Саутон
Тривалість:
01:27:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Російською - Оригінал
Літні канікули... Для багатьох дітей цей час минає в одну мить. Адже спорт, сонце та нічні прогулянки обіцяють лише яскраві враження. Але 13-річна Андреа має іншу думку.
Ці канікули розлучать її з найкращим другом. Найкращий друг їде на канікули до Каліфорнії зі своєю сім'єю. А сусідський хлопчик поводиться не як вірний друг і товариш. Тим не менш, Андреа товаришує з місцевим хлопчиком. Разом вони мають навчитися грати у волейбол, і на допомогу їм приходить пес Бадді, спортсмен, який доклав максимум зусиль у попередніх чотирьох серіях фільму.
Вони повинні зайняти гідне місце у волейбольній команді та виграти об'єднаний турнір. Приз за перемогу - поїздка до Каліфорнії, де Андреа зможе відвідати своїх друзів. Але Бадді знову викрадають, бо його навички використовують для безжального пограбування. Завдання Бадді - не піддатися на цю провокацію. ©Kino4ua Король повітря. Повернення 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?