Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Меґан Ліві

Рік:
Ор. назва:
Megan Leavey
Країна:
США
Режисер:
Ґабріела Каупертвейт
Тривалість:
01:56:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Меган Ліві народилася у штатах Нью Йорк, і виросла в містечку під назвою Веллі Котедж. У молодої дівчини зовсім не залишилося друзів, бо загинув її найкращий друг. А була лише робота, яка не мала перспектив, найбільше їй хотілося покинути це нікчемне містечко. Однак після загибелі друга, робити їй тут більше нічого, і одного чудового дня, вирішується виїхати з рідної землі. Вона мріяла відбувати службу на благо своєї країни і в 2004 році влаштовується до загонів спеціального призначення армії США. Фізичні навантаження і суворі правила давалися їй важко, але за підсумками, Меган все ж потрапляє в загони кінологів. Її вибором виявився найагресивніший пес, на прізвисько Рекс, який не бажає йти на контакт з людиною. Після виснажливих спроб налагодити контакт із псом, їй все ж таки вдається це зробити, і за лічені тижні, етап для неї найкращим другом і напарником. Через деякий час, Меган зі своїм псом відправляють у відрядження до Іраку, для розчищення та розмінування доріг, ризикуючи своїм життям, але при цьому насолоджуючись роботою. У якийсь момент успіх відвернувся, і жінка виявляється в лікарні. Їй дивом вдалося вижити, а рятівником виявився її найкращий друг Рекс. Прокинувшись, єдине що її турбувало, це чи вижив її пес, дізнавшись, що Рекс залишився живим, неушкодженим і далі продовжує свою роботу в Іраку, тепер дівчина у відставці обзавелася метою, повернути Рекса собі за будь-яку ціну, але так як це військовий собака і є власністю держави — це непросто. На які заходи підемо Меган заради улюбленого Рекса? ©Kino4ua Меґан Ліві 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?