Kino4ua.com
R

Пекельне пекло

Рік:
Ор. назва:
Bloody Hell
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Алістер Ґрірсон
Тривалість:
01:33:44
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Рекс - колишній солдат, який відпочиває у Фінляндії після тривалого ув'язнення. Багато років тому він був засуджений за надмірно героїчну поведінку: ставши випадковим свідком банківського пограбування, вирішив не чекати приїзду поліцейських, взявши ситуацію в свої руки і перестрілявши бандитів. Через необережність Рекса випадково загинула одна із заручниць. Саме за цю провину військовий отримав своє покарання.

Рекс страждає від роздвоєння особистості і постійно чує голоси свого другого «Я», що допомагає йому впоратися з психологічними травмами та самотністю.

У Фінляндії Рекс випадково наривається на сімейство психопатів-канібалів, які воліють використовувати туристів як їжу. Їм вдається затягти його до підвалу будинку, де вони завжди замикають своїх нещасних жертв.

Алія — дівчина з жахливого сімейства, яка не бажає йти стопами родичів. Вона неодноразово збігала з дому, але щоразу батьки знаходили її і повертали назад, залишаючи сидіти у замкненій клітці. Побачивши Рекса, Алія вирішує допомогти йому. Але проблема в тому, що колишній військовий вже не має гомілки, а сім'я планує вечерю. ©Kino4ua Пекельне пекло 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?