Kino4ua.com
PG-13

Зимова фантазiя

Рік:
Ор. назва:
Winter's Tale
Країна:
США
Режисер:
Аківа Ґолдсман
Тривалість:
01:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Професійний грабіжник Пітер Лейк тільки що обчистив багатий особняк. Можна було б радіти хорошому видобутку, але він побачив в цьому будинку і миттєво полюбив вмираючу дівчину на ім'я Беверлі Пенн. Заради неї він вирішує виправитися, почати нове життя. Але старі подільники так просто не відпустять удачливого злодюжку. Місцева мафія починає загрожувати йому і намагається вбити його. У критичний момент, коли Пітер вирішив уже попрощатися з життям, на допомогу йому приходить чудовий білий кінь, який рятує його від бандитів. Їдучи галопом на прекрасному казковому скакуні, Пітер врізається в стіну з білих хмар, яка виявляється порталом з 19 століття в сучасний час. Пітер опиняється в центрі Манхеттена і прямо перед собою бачить пожежу, що вирує в центрі Нью-Йорка. Не замислюючись ні на секунду, Пітер кидається спасти людей з вогню, тим самим втілюючи свою мрію про чесне життя. Але хто б міг подумати, разом з дивним порятунком і перенесенням в часі, білі хмари нагородять Пітера ще однією унікальною здатністю. Ідеальна різдвяна казка, повна див і містики! ©Kino4ua Зимова фантазiя 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Алекс
    18 червня 2020 00:09
    + +1 -
    Гарний фільм і гра акторів на висоті!