Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бункер

Рік:
Ор. назва:
Der Untergang
Країна:
Німеччина, Австрія, Італія
Режисер:
Олівер Гіршбіґель
Тривалість:
02:35:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Листопад 1942 року, Растенбург (Східна Пруссія). До штаб-квартири Гітлера під охороною солдатів СС ведуть дівчат на зустріч із фюрером. Він шукає секретарку, якій судилося стати Гертрауд Хумпс.

Два з половиною роки потому, 20 квітня 1945 року: Червона армія веде бої на ближніх підступах до Берліна і вже обстрілює місто з артилерії. Адольф Гітлер зі своїми соратниками святкує свій останній, 56-й день народження, який швидше нагадує бенкет під час чуми. Гітлер усвідомлює повний крах усього свого життя. Він втратив контроль над ситуацією, радянські солдати вже на вулицях столиці нацистської Німеччини, накази віддаються даремно, найграндіозніші плани не реалізовані.

56-й корпус генерала Вейдлінга обороняється недалеко від Зеєловських висот, під час артилерійського нальоту генералу телефонують із бункера і кажуть, що його розстріляють за перенесення штабу на захід. Після цього генерал їде до фюрербункера і доповідає фюреру про те, що його війська не відступали, а його штаб розташований за 1 км від радянських військ, що наступають. Вражений доповіддю генерала, Гітлер призначає Вейдлінга командувачем оборони Берліна. Нагорі військовий хаос і Берлін, що перетворюється на руїни. Внизу наростаючий розпач і почуття безсилля, яке зводиться до безславної і болісної дилеми: самогубство або капітуляція. ©Kino4ua Бункер 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?