Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сталінград

Рік:
Ор. назва:
Stalingrad
Країна:
Німеччина
Режисер:
Йозеф Вільсмайер
Тривалість:
02:14:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіт
Сталінград – військова драма, яка розповідає про події зими 1942-го року. Сталінград вже у руїнах, але шоста армія вермахта продовжує там вести бої. Німецькі солдати, які були представниками елітного війська, у перший же день перебування на території Сталінграду втратили більшість своїх людей. І з того моменту перед ними стояло завдання не перемогти у бою, а просто вижити. Але зробити це в тих жахливих, страхітливих умовах, у яких вони опинились, було вкрай важко. Безкінечні постріли, гуркіт кулеметів, неймовірний холод і відсутність їжі – це їх реальність, у якій дуже легко можна втратити здоровий глузд, бо це все доводить до божевілля, особливо тих, у кого слабка психіка. Більше вони не вороги чи браві вояки, а звичайні люди, які змушені жити у нелюдських умовах, втративши ідеали і розуміння того, для чого це все. І слова Гітлера про те, що потрібно стояти до кінця, вони сприймають по-своєму… ©Kino4ua Сталінград 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість Андрій
    Гість Андрій
    7 лютого 2021 18:47
    + 0 -
    Війне це жах. Подивитися можна для світогляду і не більше