Kino4ua.com
HD 720p
R

Король боксу / П'ять пальців смерті

Рік:
Ор. назва:
Five Fingers of Death
Країна:
Гонконг
Режисер:
Ченг Хва
Тривалість:
01:41:36
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Чао Чі Хао Є - більш перспективний боєць. Він найкращий у своїй школі бойових мистецтв. Заради чергового, дуже важливого турніру, наш герой залишає кохану дівчину та свого вчителя і їде в інше місто. Опинившись там, він виявляє, що його суперники ведуть нечесну гру. Представники однієї зі шкіл-суперниць роблять все можливе, щоб усунути головних претендентів на першість ще до початку турніру. Для цього вони наймають висококласних бійців, які полюють на свої цілі в темних провулках. ©Kino4ua Король боксу / П'ять пальців смерті 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?