Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Воїни

Рік:
Ор. назва:
The Warriors
Країна:
США
Режисер:
Уолтер Хілл
Тривалість:
01:33:59
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Дмитро Гончарук
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У цьому художньому фільмі різні банди з різних районів Нью-Йорка протистоять одна одній. Таємничий Сайрус збирає всі банди в Бронксі, щоб захопити місто раз і назавжди. Більш ніж 100-тисячний натовп визнає і підтримує намагання Сайруса захопити владу на вулицях. Однак Сайруса вбиває невідомий вбивця під час його фінальної промови.
У вбивстві Сайруса звинувачують "Воїнів" - банду з Коні-Айленду на чолі з холоднокровним, жорстким і войовничим Своном. Але цього разу це не битва один на один, а війна з міськими бандами, які хочуть помститися за смерть свого лідера. Але цього разу це не битва один на один, а війна з міськими бандами, які хочуть помститися за свого ватажка.
Озвучив Дмитро Гончар. ©Kino4ua Воїни 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
[attachment=9819:the-warriors-1979-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?