Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Розбірки у Бронксі

Рік:
Ор. назва:
Rumble in the Bronx
Країна:
Гонконг, Канада
Режисер:
Стенлі Тонг
Тривалість:
01:29:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Головний герой фільму - гонконгський поліцейський на ім'я Кеунг - отримує запрошення на весілля від свого дядька Білла в Америці. Недовго думаючи, чоловік сідає на літак і відправляється в подорож. Ось тільки він ще не знає, що район, в якому проживає його дядько - не найбезпечніше місце Нью-Йорка. І що снують по вулицях бандити - справжні головорізи, готові на все заради власної вигоди ...

По приїзду Кеунг знайомиться з сусідом - прикутим до візка хлопчиком Денні. Попрощавшись з холостяцьким життям, Білл і його молода дружина залишають Велике Яблуко, щоб провести медовий місяць на жарких островах. Незадовго до цього дядько головного героя продав свій невеликий бізнес - місцевий супермаркет - молодій дівчині Еліні. Новоявлену господиню тут же починають нехтувати місцеві кримінальні авторитети, громлячи прилавки і відбираючи виручку. Як добропорядний китаєць і справжній професіонал своєї справи, Кеунг не може залишатися осторонь. Тим більше що юна бізнес-леді так мила і чарівна, що змушує здригнутися серце жорсткого поліцейського.

Але добра душа і бажання допомогти ближньому обертаються для Кеунг не найсприятливішим чином. Розбірка у Бронксі заводить його в самий епіцентр серйозної справи про викрадених рожевих діамантах. Ризикуючи життям і регулярно застосовуючи на практиці знання бойових мистецтв, поліцейський вступає в смертельну сутичку з нью-йоркськими гангстерами з банди ватажка на прізвисько «Білий Тигр». ©Kino4ua Розбірки у Бронксі 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?