Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вартові галактики 3

Рік:
Ор. назва:
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Ґанн
Тривалість:
02:32:19
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У команди вартових галактики з'явиться новий небезпечний ворог. Вищий Еволюціонер, божевільний учений, який ставив над Ракетою генетичні експерименти. Він завжди мріяв створити ідеальну расу. Спогадами в "Вартові галактики 3" показано, через які муки пройшов Ракета і як Еволюціонер його змінював. Новий лиходій, це завжди цікаво. У Еволюціонера вийшло завдати героям багато неприємностей. Він здавався геніальним божевільним, такі йдуть на все заради обраних цілей.

Також істота Адам мала вбити команду Пітера Квілла. Уже згаданий учений виступив її творцем. Аїша не пробачила вартовим зраду і мріяла їм помститися. Адама назвемо монстром мимоволі.

Герої у фільмі знайомі. Пітер Квілл - лідер команди. Грут, що виріс, дерево гуманоїд. Ракета, який не хотів згадувати свої страждання. Силач простак Дракс. Мила Мантіс. Гамора з іншого світу. Синя Небула, колишній спустошувач Краглін і пес телепат Космо. Усі вони вже були у фільмах від Марвел. Єнота розкрили найцікавіше, це пов'язано з великою увагою на його минулому. Виходить, що Ракета став ключовим персонажем третьої частини. ©Kino4ua Вартові галактики 3 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?