Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Примарний демон / Ревенант (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Akgwi / Revenant
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Чжун-Рім Лі
Тривалість:
01:17:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Польська - Akgwi
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет серіалу розгортається навколо двох персонажів. Головний герой одержимий демоном. Він з усіх сил намагається утримати узурпатора на відстані. Нещодавно п'ятеро богів були жорстоко вбиті. Героїня розслідує ці злочини разом зі своїми новими друзями. Її супроводжує чоловік, який має здатність бачити духів і тих, хто живе всередині героїні. Він зіткнувся з демоном, який багато років тому вбив кохану людину, і тепер, окрім розслідування, прагне помститися. До справи також залучений поліцейський, який цікавиться подробицями справи. ©Kino4ua Примарний демон / Ревенант (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?