Kino4ua.com
480p
PG-13

Золота ложка (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Geumsujeo / The Golden Spoon
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Хьон Ук Сонг
Тривалість:
01:19:31
Переклад:
Українська мова Субтитри | Чорний Верес
Сюжет розгортається навколо старшокласника на ім'я Лі Сун Чун. Головний герой фільму - звичайний хлопчик з бідної родини. У дитинстві він ненавидів середовище, в якому жив. На його думку, бідність - це найгірше, що може трапитися з людиною. Одного разу він зустрічає дивну жінку. Золота ложка і три долари. Юнакові такий обмін здався ідеальним. Сунчонг навіть не подумав, що в цьому є щось погане. Наш герой вірив, що ложка має магічну силу. Але реалізувати свій задум не так просто. Він повинен тричі з'їсти цією ложкою в багатій родині, перш ніж нарешті досягне успіху і стане знаменитим. Ходять чутки, що людина, яка досягне успіху в усьому, як описано в легенді, стане спадкоємцем цієї багатої родини. Лі Сун вирішує скористатися цим шансом. Він тричі відвідує Хван Тхе Йона, свого однокласника і спадкоємця батьківських статків, і з ним починаються дивні метаморфози. Зрештою, дива існують у нашому світі, але їхнє втілення та реалізація дуже відрізняються від того, що ми собі уявляємо! ©Kino4ua Золота ложка (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?