Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Моссад (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
HaMidrasha
Країна:
Ізраїль
Категорія:
Режисер:
Даніель Сиркін
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Йона Харрарі працює від імені Моссада. Її операція в Болгарії була позначена під грифом "цілком таємно". Проте справа була провалена, тому Йону довелося усунути від чергових місій. Героїня тепер працює у відділі підготовки новачків, які рано чи пізно поповнять лави Моссада. Головний іспит агентів-початківців - особливе завдання. Під виглядом іранських шпигунів вони повинні ховатися в країни кілька місяців. Усього тринадцять вакантних місць надає Моссад новим агентам. Тільки найкращі з найкращих потраплять на найскладнішу роботу. Йона Харарі слідкує за тим, щоб її підопічні були у чудовій формі. Вона поки що не знає, що майбутні новобранці стануть учасниками чергової болгарської операції! ©Kino4ua Моссад (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?