Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

А що б зробила Софі Лорен?

Рік:
Ор. назва:
What Would Sophia Loren Do?
Країна:
США
Режисер:
Росс Кауффман
Тривалість:
00:32:16
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм "Що б зробила Софі Лорен?" розповідає про Ненсі "Вінченцу" Кулік, італо-американську матір і бабусю, яка мешкає у Форт-Лі, штат Нью-Джерсі. На долю Ненсі випало чимало життєвих випробувань, але вона завжди залишалася життєрадісною та стійкою, частково надихаючись прикладом іншої матері-італійки, кінозірки Софі Лорен. Ненсі використовує метафоричне запитання "Що б зробила Софі Лорен?" як орієнтир для великих і малих питань. Наприклад, "Чи їла б Софі Лорен макарони з цільного зерна?". Ненсі вважає, що ні. Але що важливіше, ця крилата фраза також забезпечує комфорт і є джерелом сили в часи кризи. У 2016 році раптово помер 51-річний син Вінченци; Ненсі залишилася без годувальника. Вона знайшла розраду в любові та підтримці своїх друзів і сім'ї. Але, як вона описує, Ненсі також знайшла силу в прикладі благодаті та наполегливості Софії. Для Ненсі слова "Що б зробила Софі Лорен?" допомогли їй пережити деякі з найскладніших періодів її життя. Через досвід цих двох надзвичайних жінок ми приходимо до розуміння того, що означає зустрічати життєві виклики зі стійкістю та любов'ю, а також старіти з відвагою, гумором і радістю. ©Kino4ua А що б зробила Софі Лорен? 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?