Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Людожер

Рік:
Ор. назва:
Ravenous
Країна:
США, Велика Британія, Чехія
Режисер:
Антонія Бьорд
Тривалість:
01:40:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія у фільмі "Людожер" (Ravenous) розгортається під час війни Мексики з Америкою, в 1847 році. Капітан Джон Бойд у виконанні Гая Пірса зміг без будь-якої допомоги захопити ставки супротивника. У зв'язку з цим його називають справжнім героєм та вручають медаль. Ось тільки Джон зовсім не пишається своєю заслугою, адже ніхто навіть не здогадується, як все відбувалося насправді. У відповідальний момент він сильно злякався, викинув зброю і вдав, що мертвий. Пролежавши в такому стані досить багато часу і бачачи смерть своїх напарників, він раптом підвівся і в стані афекту зміг убити небезпечного супротивника. Але після отримання нагороди за хоробрість, Джона не підвищили по службі, а відправили працювати у форт, що у горах Каліфорнії. Через якийсь час у цей самий форт приходить страшний голодний чоловік. Раніше він був одним із членів каравану, але коли їхній провідник заблукав, то людям не залишалося нічого іншого, як зупинитися в печері. Проблема в тому, що їжа у них закінчувалася і, у повній безвиході та розпачі, люди почали їсти один одного. А цьому чоловікові, що прийшов у форт, пощастило втекти від них. ©Kino4ua Людожер 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?