Kino4ua.com

Мій янгол

Рік:
Ор. назва:
Angel of Mine
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Кім Фаррант
Тривалість:
01:38:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Кінострічка розповідає про непросту долю молодої жінки, на долю якої випало чимало трагічних моментів. Все починається з того, що головній героїні фільму «Мій янгол» "пощастило" по вуха закохатися в статного і до божевілля чарівного хлопця, що має неймовірний успіх серед жіночої половини населення. Протягом тривалого періоду часу красунчик користувався своєю бойовою зброєю, тому байдуже ставився до розбитих сердець шанувальниці, однак його погляд зупинився на Ліззі. Щастя пари в кінцевому підсумку ознаменувалася розставанням, в силу того, що головна героїня завагітніла, її коханий тут же зник, повісивши дозвіл серйозних питань на тендітну дівчину. Після появи на світ малятка Ліззі віддає всю накопичену ніжність і любов своїй дочці. Однак героїні знову доведеться пережити випробування на міцність - непередбачена пожежа забирає життя новонародженої ... З того похмурого відрізка життя пройшло сім років, що тягнуться в глибокий самоті, але гіркота втрати продовжує мучити зсередини, розриваючи серце скорботою. Незабаром події складаються таким чином, що збожеволіла від переживань жінка зустрічає дівчинку, яка як дві краплі води схожа на її померлу дочку. ©Kino4ua Мій янгол 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?