Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мег 2: Впадина

Рік:
Ор. назва:
Meg 2: The Trench
Країна:
США, Китай
Режисер:
Бен Вітлі
Тривалість:
01:55:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Скарга

Захоплюючий фільм про продовження історії брутального підводника на ім'я Джонас Тейлор, який раніше на батискафі занурився на дно Маріанської западини, щоб врятувати групу дослідників. Там він зустрівся з монстром Мегалодоном, який бажає вибратися на волю з ув'язнення. Однак відважний Тейлор убив усіх і врятував екіпаж. Але через кілька років корпорація на чолі з жадібним і злим олігархом вирішує знову вирушити на дно найглибшої западини Тихого океану і визволити інших чудовиськ заради наживи. Джонас разом з однодумцями має завадити підступному багатієві здійснити план, адже через них можуть загинути всі істоти. ©Kino4ua Мег 2: Впадина 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?