Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тетріс

Рік:
Ор. назва:
Tetris
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Джон С. Берд
Тривалість:
01:57:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Дія сюжету цього фільму розгортається в середині 80-х років. Нідерландський підприємець, який став одним із перших людей, що захопилися комп'ютерними іграми та їхньою розробкою, 1988 року заснував компанію , яка займалася продажем комп'ютерних ігор на японському ринку. Однак Роджерс завжди мріяв не тільки продавати відеоігри, а й створювати їх самостійно. Через рік він вирушив до Москви, де познайомився з радянським розробником комп'ютерної гри "Тетріс".

Програміст дав Роджерсу дозвіл на продаж цієї гри в США. Але проблема полягала в тому, що сам Пажитнов не мав прав на "Тетріс", оскільки гра була власністю державної організації "Електроніка", яка контролювала всі комп'ютерні розробки в СРСР. Роджерс був упевнений, що "Тетріс" стане однією з найпопулярніших ігор у світі, тому він не хотів втрачати права на гру. Він зв'язався з представниками радянської "Електроніки" і запропонував сісти за стіл переговорів щодо купівлі прав на "Тетріс". ©Kino4ua Тетріс 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?