Kino4ua.com
HD 720p
PG

Коротке замикання 2

Рік:
Ор. назва:
Short Circuit 2
Країна:
США
Режисер:
Кеннет Джонсон
Тривалість:
01:45:53
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Російською - Оригінал
Пригоди допитливого робота тривають у комедійному фільмі Коротке замикання 2 . Після подій, що відбулися в першій частині, робот номер 5 отримав ім'я Джонні і тепер живе з його розробником Беном Джарві. Після звільнення з військової лабораторії, Бен ледве-ледве зводить кінці з кінцями, живе у фургоні та заробляє на життя продажем виготовлених іграшкових роботів. Одного разу Бен отримує пропозицію про співпрацю від представника відомого магазину іграшок, який замовляє партію іграшкових роботів у кількості тисячі штук. У роботі винахіднику допомагає його вірний друг Джонні 5, але за нещасною випадковістю, склад з виготовлення іграшок знаходиться поблизу великого банку, який став ласим шматочком для банди злочинців. Вдень і вночі злочинці риють підземний хід, щоб зірвати величезний куш. Ось тільки свідки їм ні до чого. ©Kino4ua Коротке замикання 2 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?