Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Диво

Рік:
Ор. назва:
Wonder
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Стівен Чбоскі
Тривалість:
01:53:11
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
На перший погляд, Оггі мало чим відрізняється від інших хлопчиків його віку. 12-річний головний герой драми «Диво» так само обожнює комікси та фільми про супергероїв, свариться зі старшою сестрою, засиджується за комп'ютерними іграми і через силу гуляє із собакою. Але дещо від однолітків його все-таки відрізняє – хлопчина страждає на рідкісне генетичне захворювання, через яке його обличчя з раннього дитинства було спотворене. За останні роки хлопчик переніс понад двадцять операцій, завдяки яким на обличчі з'явився «каркас» і воно стало менш лякаючим для оточуючих, не кажучи вже про можливість нормально дихати без будь-якої дорогої техніки. І тепер, коли здоров'ю Оггі вже нічого не загрожує, він може піти в звичайну школу. Раніше з ним удома займалася мама, але тепер хлопчик може вчитися разом з однолітками. Сам він чекає від навчання багато хорошого – цікавих знань та нових знайомств. Але батьки Оггі, знаючи про жорстокість дітей, бояться, що над їх сином знущатимуться. На жаль, на початку оповіді ці побоювання збуваються, але навіть сильно засмучуючись через глузування однокласників, Оггі не залишає спроб вразити їх і поступово знаходить спільну мову з деякими з хлопців. ©Kino4ua Диво 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?