Kino4ua.com
480p
PG

Бий та кричи

Рік:
Ор. назва:
Kicking & Screaming
Країна:
США
Режисер:
Джессі Ділан
Тривалість:
01:30:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Невдаха-тренер дитячої збірної з футболу кидає виклик своєму авторитетному батькові, який керує найсильнішою командою. Легка спортивна комедія про волю до перемоги і сімейні цінності з іскрометною головною роллю Вілла Феррелла. Серед виконавчих продюсерів - Джадд Апатоу.

Філ з дитинства страждав через комплекс "запасного гравця". Його батько Бак - футбольний тренер зі сталевою хваткою - звик тримати сина в тіні. Нарешті, у Філа з'являється можливість відігратися: він сам починає тренувати дитячу команду "Тигри". Щоправда, це найслабша збірна в окрузі, але Філ примудряється привернути на свій бік справжнього профі Майка Дитку. Разом вони вербують двох обдарованих гравців-італійців, здатних витягнути на собі всю гру. Окрилений першими успіхами, Філ вирішує укласти парі з батьком. Щоб перевершити його команду, він перетворюється з турботливого тренера на неврівноваженого тирана, готового на все заради перемоги. ©Kino4ua Бий та кричи 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?