Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Посейдон

Рік:
Ор. назва:
Poseidon
Країна:
США
Режисер:
Вольфганг Петерсен
Тривалість:
01:38:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Напередодні Нового року раптово з'являється хвиля-вбивця, яка змушує капітана судна спішно розвертати "Посейдон". Судно все одно перекидається, але перед цим екіпаж встигає відправити сигнал SOS. Унаслідок затоплення, пожеж і вибухів, що почалися, гинуть майже всі пасажири та члени екіпажу, крім тих, хто перебував під час катастрофи в танцювальному залі. Самовпевнений капітан лайнера наказує всім залишатися в приміщенні, оскільки незабаром мають прибути рятувальники. Але рішучий Джон Ділан не згоден із цим і вирішує дістатися до отворів під гвинтами, через які можна вибратися на поверхню. До нього приєднується Рамсі, який розшукує свою заблоковану в розташованому палубою нічному клубі доньку Дженніфер, Меггі з юним Коннором і Нелсон, який довірився двом сміливцям. До команди також приєднується офіціант Стюарт.

Група вирішує рухатися до нічного клубу, де перебуває дочка Рамсі. Остання, тим часом, знайомиться з Оленою Єленою, яка мандрує на лайнері зайцем, і разом із нею намагається визволити свого бой-френда Кріса, якому затиснуло ногу конструкцією, що звалилася. Дівчатам ледь вдається уникнути удару струмом, проте звільнити Кріса самостійно у них не виходить. На щастя, на допомогу до них незабаром приходить один із пасажирів - "щасливчик Ларрі" (Кевін Діллон). Тим часом команда Ділана насилу піднімається нагору через шахту ліфта. В останній момент пошкоджена кабіна, що висить у ній, падає і Стюарт гине. Решта добираються до приміщення нічного клубу, де спільними зусиллями вдається, нарешті, визволити Кріса з полону. Рана в останнього виявляється безпечною, і команда Ділана поспіхом рухається нагору. ©Kino4ua Посейдон 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?