Kino4ua.com
HD 720p
R

Придурки 2

Рік:
Ор. назва:
Jackass Number Two
Країна:
США
Режисер:
Джеф Треймейн
Тривалість:
01:31:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТВ+
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Самотня польова мишка, що фігурувала на самому початку шоу, як може здатися, відображає найповніше сутність "Придурків". Усіх можна назвати самотніми, але не в тому сенсі, що поспілкуватися нема з ким, а через те, що межі дозволеного, необхідного і можливого стають дедалі виразнішими. Чіткішими стають риси власної роботи, життєвого шляху і сім'ї. Від усього цього і стає на душі дедалі гірше й гірше. Поки не з'являться вони... На відміну від більшості аналогічних шоу, "Придурки" вирізняються власною цинічністю, фантазією і вигадкою. Звичайно ж, не всі приколи мають високий рівень оригінальності. Але є й такі, вони якраз розділені для забезпечення глядацької уваги під час перегляду. ©Kino4ua Придурки 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?