Kino4ua.com

Освідчення

Рік:
Ор. назва:
The Proposal
Країна:
США
Режисер:
Енн Флетчер
Тривалість:
01:48
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Найкасовіша романтична комедія 2009 року за участі Сандри Буллок і Райана Рейнольдса. 
Маргарет Тейт - виконавчий директор процвітаючого агентства. Зробити таку успішну кар'єру їй допомагає її не надто приємний характер. Не можна сказати, що вона користується шаленою популярністю у співробітників і підлеглих, зате справи компанії йдуть в гору. Але навіть у таких незамінних фахівців бувають проблеми. Маргарет - канадка, і її віза закінчується. Повертатися на батьківщину дівчині зовсім не хочеться. На думку спадає єдине рішення - фіктивний шлюб. І кандидат теж є - Ендрю, він помічник Маргарет, її підлеглий, а значить не посміє відмовити. Але у молодої людини є власні умови. По-перше, начальниця сама повинна зробити йому пропозицію, причому прилюдно, а по-друге, видавництво повинно опублікувати його книгу. Маргарет готова на все, аби отримати заповітний штамп. Але на цьому її страждання не закінчуються. Щоб пройти перевірку в еміграційної служби, молодим доведеться дізнатися один одного трохи краще, тому Маргарет чекає знайомство з ріднею майбутнього чоловіка. ©Kino4ua Освідчення 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?