Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Моя зведена сестра – моя колишня / Донька моєї мачухи - моя колишня

Рік:
Ор. назва:
Mamahaha no Tsurego ga Moto Kano datta / My Stepmom's Daughter Is My Ex
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Янаґі Шінсуке
Тривалість:
1 серія / 23хв. 40сек.
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Lem0nka Voice Project
Мідзуто і Юме закохалися одне в одного і почали зустрічатися ще в середній школі. Але незабаром все пішло шкереберть: парочка почала часто сваритися через дрібниці, почуття швидко охололи, а від колишньої любові не залишилося нічого, крім взаємного роздратування. Вирішивши, що так тривати більше не може, наші герої розлучаються просто на шкільному випускному. Але, мабуть, у долі-лиходійки були на них особливі плани, і тепер Мідзуто і Юме змушені жити під одним дахом, зображуючи для своїх батьків зведених брата і сестру. Чи зможуть вони забути минуле і стати звичайною сім'єю? Або ж іскри спогадів про час, проведений разом, знову розпалять полум'я давно згаслого кохання? ©Kino4ua Моя зведена сестра – моя колишня / Донька моєї мачухи - моя колишня 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?