Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мрія

Рік:
Ор. назва:
Deurim
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Лі Бен Хон
Тривалість:
02:05:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Ця картина розповість нам історію про команду людей, які намагаються потрапити на чемпіонат світу з футболу серед бездомних. Цей захід проводиться щорічно, у ньому можуть брати участь команди з будь-яких країн.

Юн Хон Де - професійний і процвітаючий футболіст. Його кар'єра йде в гору, і нічого не віщувало біди, поки він не виявляється випадково замішаним в одному безсторонньому інциденті за участю допінгу. Що негативно позначається на його майбутній кар'єрі. У результаті чого він отримує дисциплінарне стягнення. Тепер його призначають тренером спеціальної національної команди. А особливість цієї команди полягає в тому, що всі учасники є бездомними. Іншими словами, вони не професійні футболісти і навіть не новачки. Це бездомні люди, які вперше гратимуть у футбол. Наразі Юн Хон Де повинен за короткий час навчити всьому свою нову команду, щоб потрапити на чемпіонат світу з футболу серед бездомних.

Від самого початку він ставиться до цієї затії максимально скептично. Однак коли знайомиться ближче з усіма учасниками групи, розуміє, наскільки щирі та згуртовані люди попалися йому. Він стає справжнім лідером для своєї команди, який починає від щирого серця піклуватися про кожного учасника і довіряє їм усією душею.

Лі Со Мін - талановитий режисер-постановник. Вона дуже амбітна і мріє досягти великих успіхів у своїй сфері. Дізнавшись про такий незвичайний вид спорту, дівчина має намір зняти документальний фільм про нову футбольну команду і їхній майбутній шлях. ©Kino4ua Мрія 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?