Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Втрачені квіти Еліс Гарт (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Lost Flowers of Alice Hart
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Глендін Айвін
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Еліс Гарт, маленька дівчинка, росте на красивій і мальовничій австралійській фермі. Її дитинство темне і важке, заповнене спогадами про відсторонену матір і жорстокого батька-тирана. Ці трагічні події залишать глибокий слід у душі Еліс, і вона носитиме їх у серці протягом довгих років. Однак доля вирішує випробувати дівчинку ще раз. Після таємничої і несподіваної смерті батьків, Еліс опиняється без опори і переїжджає до своєї бабусі. Нове життя на фермі бабусі здається для неї якимось казковим притулком. Бабуся дбайливо навчить її доглядати за садом і розмовляти таємною мовою квітів, що передається з покоління в покоління в їхній родині.

З кожним днем Еліс все більше оточується красою природи, вчиться знаходити спокій і радість у навколишньому світі. Вона дізнається про силу природи, про важливість терпіння і турботи, про те, як квіти можуть виражати почуття та емоції. З плином часу Еліс починає виліковувати свої душевні рани. Бабуся стає для неї справжнім оплотом, і їхня взаємна любов і підтримка допомагають дівчинці віднайти свою власну силу та ідентичність. Життя на фермі підносить Еліс безліч несподіваних пригод і нових друзів. Вона відкриває для себе свої таланти і пристрасті, і незабаром стає впевненою і сильною жінкою, готовою впоратися з труднощами і стати берегинею сімейної спадщини. ©Kino4ua Втрачені квіти Еліс Гарт (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?