Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Люби мене (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Love Me
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Емма Фрімен
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Романтично драматичний серіал "Люби мене", що складається з шести частин, розповідає історію про сучасне кохання, яке відчувають різні члени однієї австралійської сім'ї Метісонів у різні періоди їхнього життя. Дія сюжету цієї драми розгортається в Мельбурні. Перед нами відкриється історія про кохання, втрату і складні сімейні стосунки, пережиті трьома людьми. Цей фільм є кумедним, вишуканим і проникливим поглядом на найуніверсальнішу та найцікавішу з тем - кохання і горе в нашому складному і суперечливому світі.
Головних героїв троє - 60-річний Глен (Г'юго Воллес Вівінг) і його діти: 30-річна Клара (Бояна Новаковіч) і 20-річний Аарон (Вільям Лоддер). Вони опиняються на роздоріжжі емоцій після несподіваної події, яка назавжди змінила їхнє життя. Це сім'я, яка бореться з горем і смертю, але водночас вони закохуються. Тепер кожному з них належить дослідити кохання у всіх його формах. Комусь уперше відкривати це почуття, комусь знову пізнавати всі його інтимні та душевні грані.

Клара - успішна анестезіологиня, вона чарівна і дотепна дівчина з чудовим почуттям гумору, але одного разу переживши невдачу у стосунках, тепер у неї виробився вкорінений механізм виживання, що дає змогу контролювати свої почуття. Кларі ще належить знайти кохання, але коли вона знайомиться зі своїм сусідом Пітером (Боб Морлі) і починає з ним романтичні стосунки, то стикається з власним цинізмом і невпевненістю в собі. З іншого боку, є старші персонажі - Глен і його кохана Аніта, якій уже за 60. Але незважаючи на це, вони ведуть пристрасне, активне і прекрасне сексуальне життя. Можливо, комусь цей серіал здасться легковажною драмою, але творці фільму стверджують, що хотіли показати найпрекрасніше з почуттів людини у всій його красі.

Романтична драма про кохання, яке відчувають різні члени сім'ї після несподіваної події, яка змінила їх життя. ©Kino4ua Люби мене (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?