Kino4ua.com
480p
R

Еліза (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Elisa di Rivombrosa
Країна:
Італія
Категорія:
Режисер:
Чінсія Торріні
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Перший
Італія другої половини 18-го століття. Придворні інтриги Любов впливового графа до бідної служниці. Проста захоплююча історія на тлі реальних подій, що відбуваються в Північній Італії триста років тому. Серіал, який потрібно побачити, щоб зрозуміти, що таке справжні почуття та справжнє кохання.

Служниця і граф - хіба може такий союз залишити когось байдужим? Події серіалу про історію двох закоханих розгортаються в Італії XVIII століття. У цей час у північному графстві країни відбуваються зіткнення різних політичних партій, кожна з яких претендує на владу. Але герой фільму, багатий граф, не думає про владу, коли всім серцем прагне прекрасну Елізу...

Для справжнього кохання не страшні жодні перепони. Не важливо час, пристойності, умовності, етикет, важливо саме кохання, яке з'являється так раптово. Як кілька століть тому, так і зараз, почуття любові приваблює та заворожує. В історії кохання графа та служниці Елізи можна побачити все: і красу, і нотки розчарування, і справжню ніжність, і зраду. ©Kino4ua Еліза (1 Сезон) 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?