Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Напівлихий: Байстрюк самого диявола (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Bastard Son & The Devil Himself
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Колм МакКарті, Дебс Патерсон, Рачна Сурі
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Gрофесійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія розгортається у британській столиці. У центрі подій опиняються співробітники лондонського кастинг-агентства з підбору акторів. Представники компанії з усіх намагаються, щоб їхні зіркові клієнти залишилися задоволені їхніми послугами, а бізнес залишався на плаву. Ситуація змінюється після несподіваної загибелі фундатора фірми. Тепер працівникам цілком доведеться взяти відповідальність у свої руки і терміново навчитися вирішувати питання, з якими вони ніколи не стикалися раніше. ©Kino4ua Напівлихий: Байстрюк самого диявола (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?