Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Підозра (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Suspicion
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Кріс Лонґ, Стефан Шварц
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
З пентхауса готелю у Нью-Йорку четверо невідомих у масках викрадають сина американської бізнес-леді Кетрін Ньюман. Хлопця оглушили та винесли з готелю у дорожній валізі.

Розслідування доручають спеціалісту агентства ФБР Скотту Андерсону. У його команди поки що дві версії - викрадення з метою викупу або швидке призначення Кетрін послом країни в Лондоні. Під підозру відразу ж падають четверо громадян Англії, які з тих чи інших причин були під час злочину в готелі.

Усі вони намагаються втекти від переслідування ФБР та Національного кримінального агентства, які об'єднали зусилля у спробі довести їхню винність у злочині, стає зрозуміло, що довіряти не можна нікому. ©Kino4ua Підозра (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?