Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Опівночі в готелі Пера Палас / Північ у Пера-палас (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Midnight at the Pera Palace
Країна:
Туреччина
Режисер:
Емре Сахін
Тривалість:
1 серія: 46:34 (цілком серій: 8 з 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фешенебельному стамбульському готелю Пера Палас виповнюється трохи анітрохи, а цілих сто тридцять років. За століття з гаком стіни готелю встигли стати свідками численних історичних подій, деякі з яких мали колосальне значення для Туреччини. Напередодні ювілею героїні серіалу «Північ у готелі Пера Палас» — журналістці Есрі доручають написати статтю про готель та його захоплюючу історію. Ось тільки одна з кімнат готелю таїть великий секрет, оскільки саме в ній розташований портал для подорожей у минуле, куди потрапляє Есре повз волю. Опинившись на початку ХХ століття, дівчина має пережити безліч найнеймовірніших пригод! ©Kino4ua Опівночі в готелі Пера Палас / Північ у Пера-палас (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?