Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Нічне небо (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Night Sky
Країна:
США
Режисер:
Філіп Мартін, Хуан Хосе Кампанелла, Шарі Спрінґер Берман, Сара Коланджело, Роберт Пульчіні
Тривалість:
1 серія: 00:55:33 (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фантастичного серіалу «Нічне небо» обертається навколо літньої подружньої пари Франкліна та Ірен Йорк, які одружені вже півстоліття. Багато років тому вчителька Ірен пов'язала своє життя зі столяром Франкліном, а одного дня подружжя виявило в підвалі сараю на задньому дворі свого будинку портал в інший вимір. Портал веде на іншу пустельну планету з чарівними краєвидами. Багато десятиліть пара зберігає свій секрет і насолоджується фантастичними подорожами, але одного разу Франклін та Ірен замислюються про те, щоб поділитися своїм секретом. Щоправда вони не встигають це зробити через появу на планеті того, хто просить про допомогу таємничої молодої людини. ©Kino4ua Нічне небо (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?