Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Повернення королеви (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Królowa / Queen
Країна:
Польща
Категорія:
Режисер:
Анджей Северин,Марія Пешек,Юлія Хетніцька
Тривалість:
1 серія: 55:00 (цілком серій: 4)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Польська - Оригінал
Сюжет картини виходить з долі незвичайної людини. Центральний персонаж Сільвестр (Анджей Северін) - видатний кутюр'є, який успішно працює в модному бізнесі вже багато років. Мало хто знає, що також він — дрэг-квін, відповідно, виступає на сцені в гротесковому образі жінки. Реалізуючи свій потенціал у цій сфері, чоловік виступає під псевдонімом Лоретта – королева моди.

Сильвестр народився і виріс у Польщі, в невеликому консервативному містечку. Півстоліття тому, будучи молодим перспективним художником, він перебрався до Парижа, населенню якого властиві більш вільнодумні погляди на життя. За півстоліття, проведені за межами батьківщини, артистові довелося зробити яскраву кар'єру, причому він реалізувався в обох напрямках своєї творчої діяльності.

Для повної гармонії герою не вистачає лише одного. Вирушаючи до Парижа за новим гарним життям, пан Сільвестр залишив у Польщі маленьку дочку. Тепер вона — доросла жінка, яка причаїла на батька давню образу. Почуття провини перед залишеною дитиною не давало спокою героєві всі ці роки. Настав час спробувати поговорити з нею, спробувати все пояснити і помиритися. ©Kino4ua Повернення королеви (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?