Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гра з дияволом

Рік:
Ор. назва:
Sympathy for the Devil
Країна:
США
Режисер:
Юваль Адлер
Тривалість:
01:30:13
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Cinema Sound Production
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Скарга

Головний герой готується до найважливішого моменту в житті: появи на світ свого сина. Чоловік паркується поруч із лікарнею, в якій зараз перебуває його дружина, але в цю хвилину до нього несподівано підсаджується якийсь незнайомець. Він спрямовує на героя пістолет і вимагає, щоб він підкорявся його наказам. Пізніше стає зрозуміло, що незнайомцю потрібні відповіді на запитання, і якщо він їх не отримає, то постраждають абсолютно невинні люди. Герой спочатку впевнений, що вся ця ситуація виникла через помилку і його прийняли за іншу людину. Але чи так це насправді чи правда прихована в далекому минулому? ©Kino4ua Гра з дияволом 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.5
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?